Megaskrällen

Då är säsongens megaskräll i mål.

Luleå Baskets segersvit tog, efter 17 raka, slut i Huskvarna sporthall där Wetterbygden Sparks vann med 75-71.

Matchen var jämn från start till mål och det såg ut som att mästarlaget från norr skulle reda ut alltihopa med ledning vid 68-71 med en minut och 17 sekunder kvar på klockan.

Men efter att Erica Iderstål skickat i en trea som gav hemmalaget ledningen 72-71 med 33 sekunder kvar så fastställdes resultatet från strafflinjen.

Noterbart är att Luleå tidigt i matchen tappade Allis Nyström – som efter fyra minuter utgick med någon form av skada.