Umeå-gänget blir blågult

Efter det lyckade spelet i USM för Umeå BSKT:s U21-lag – som gav SM-silver, plus att Nils Botold och Anton Lindqvist kom med i All Star-laget så – blir Umeå-gänget blågult.

Ledningen för herrar U20-landslaget kallar en trio Umeå-spelare till läger och därtill finns ett fjärde Umeå-namn på reservplats.

Landslagsuppdraget handlar till att börja med om uppstartsläger i Södertälje 15-22 juni. Bland 18 uttagna spelare finns Sebastian Andersson, Nils Botold och Anton Lindqvist. Fjärde Umeå-killen som är på reservplats är Melker Lindblom.

Senare ska HU20-landslaget spela träningskamper i Kisakallio, Finland, 6-7 juli och sommarens höjdpunkt blir EM som är planerat att avgöras i Tiblisi, Georgien 12-25 juli.

Ledningen för HU20 består av team manager Christer Stjernborg, samt coachstaben Panagiotis Nikolaidis, Kevin Viberg, Håkan Larsson och Adam Engström.

x x x x x

Umeå har ytterligare en ung talang som har ögon på sig, det är Isak Andersson, KFUM Umeå som finns med på reservplats inför HU16-landslagets läger.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.