Silly: Kvar i norr ”ett andra hem” + tränarklart

BC Luleå förlänger kontraktet med ett nytt år för Denzel George. Den försvarsstarke 21-årige guarden/small forwarden från Solna som gått på RIG Luleå har funnit sig väl tillrätta uppe i norr.

– Det känns jättebra. Vi gjorde ett bra jobb under säsongen trots skador och vissa matcher med väldigt kort rotation. För min egen del känns det kul att komma tillbaka och fortsätta i Luleå som blivit ett andra hem. Jag trivs jättebra i klubben och staden. Nu gäller det bara att fortsätta jobba för min personliga utveckling och försöka vinna SM-guld, säger Denzel George i ett pressmeddelande.

Förra ligaäsongen snittade nittade han 4,7 poäng och 3,6 returer på 20 minuter per match.

– Denzel George gjorde en fantastiskt bra säsong i fjol. Han utvecklades enormt mycket och är en framtidsspelare. Denzel hade en stor roll förra säsongen, kan fylla många olika roller och är positiv för vårt varumärke. Vi vill att han ska stanna kvar länge i vår förening, säger BC Luleås klubbdirektör Lars Mosesson.

x x x x x

Uppdatering:

BC Luleå har även gjort klart med förlängda kontrakt för coachduon – det innebär alltså att Peter Öqvist och Håkan Larsson jobbar vidare. Det blir nionde säsongen för Öqvist som head coach och tionde för Larsson som assisterande.

– Det är två duktiga tränare som arbetar väl tillsammans, både kommer från Luleå och är fina representanter för BC Luleå. Det är alltid svårt att vinna men nu har vi som gemensam målsättning att försöka ta oss till SM-final igen, säger Lars Mosesson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.