Silly: Självklar förlängning

Silly seasons kanske mest självklara förlängning, till oddset 0,99.. inte ens pengarna tillbaka… är att Borås Baskets lagkapten, 28-årige forwarden Fredrik Andersson spelar vidare.

– Fredrik är vår kapten och vår ledare och han personifierar Borås Basket. Han har tagit sig tillbaka från tuffa skador och tog steg hela tiden under förra säsongen. Framförallt var han väldigt bra under andra halvan av säsongen och vi hoppas att det fortsätter på den vägen, säger coach Henrik Svensson till klubbens hemsida.

– Jag bryr mig för mycket om den här klubben för att kunna avsluta förra säsongen på det sättet vi gjorde. Det var en besvikelse som jag nu har vänt till motivation för att skapa något ännu bättre. Vi som grupp får komma överens om mer konkreta mål senare tycker jag. Men jag tycker också att ambitionen är att vi alltid ska vara med och konkurrera högst upp, säger Fredrik Andersson, som förutom sin roll som basketspelare även kommer kliva in i klubbens evenemangs- och mediaorganisation.

x x x x x

Liganykomlingen Kalmar Saints tar in Sebastian Andersson som ny assisterande tränare till head coach Vladimir Ivankovic.

x x x x x

Jämtland Basket fortsätter att förstärka – ett nyförvärv är den spanske fysioterapeuten Jordi Albarrán.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.