Silly: Utnyttjar utlandsklausul

Södertälje BBK tappar amerikanen Stephen Ugochukwu – som utnyttjar sin utlandsklausul och går vidare till spel på Cypern.

Forwarden har varit SBBK:s främsta spelare under hösten med ett snitt på 15 poäng + 9 returer per match, så det blir ett klart avbräck för laget som efter inledning med fem vinster/sju förluster ligger på åttonde och sista slutspelsplats i ligatabellen.

– Det är en stor kropp på både center- och forwardpositionen som vi tappar. Han har varit väldigt bra och med tanke på att Alex (Lindquist) och Anton (Gaddefors) har varit borta har vi varit beroende av honom under hösten. Så vi kommer vara väldigt tunna på de stora positionerna till de är tillbaka, säger coachen Ludde Degernäs till Länstidningen.

Allra närmast spelar Södertälje hemma mot Nässjö i morgon torsdag 1 december.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.