Tolfte mannen

I de senaste matcherna har  Borås Basket haft med en tolfte man i laguppställningen – och debuten är avklarad för 20-årige guarden Samuel Karlander som hittills fått 91 sekunder på ligagolv.  Han har bakgrund i Onsala Pirates, Wetterbygden, och har i höst gjort tre matcher i Högsbos andralag i basketettan.  Vid sidan av basketplanen kommer han närmast från ett år som värnpliktig jägarsoldat i Arvidsjaur.

– Jag har alltid haft som dröm att spela i SBL. Det är den högsta nivån i Sverige och det är ett stort steg att ta i sin basketkarriär, säger Samuel Karlander till klubben hemsida.

I afton torsdag spelar serieledande Borås hemma mot BC Luleå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.