Silverklubben agerar

Det har länge spekulerats om att Jämtland Basket ska växla upp och denna dag kom ett besked om att SM-silverklubben agerar gällande importplats på pointguardpositionen.

Ut åker RayQuan Evans.

In kommer CJ Jackson.

Nyförvärvet är välbekant för svenska ligan då spelade i Köping säsongerna 2019-2020 och 2020-2021 och snittade cirka 17 poäng, 5 returer och 5 assists per match.

– Med CJ får vi en spelare som kan ligan och som vi känner sedan tidigare. Han är duktig att skapa sitt eget skott och vi räknar med att han ganska snabbt kan komma in och tillföra ytterligare en dimension i vårt spel utan att vi behöver förändra särskilt mycket, säger Jämtlands coach Adnan Chuk i ett pressmeddelande.

Efter tiden i Köping har Jackson spelar enstaka matcher för olika klubbar i Israel, Finland och England, samt var en sväng i somras i Vietnam.

Vad gäller Evans kommenterar Jämtlands klubbdirektör Pecka Johansson det så här;

– Ray har haft en hel del otur och har inte riktigt kunnat göra sig själv rättvisa. För hans karriär är det förstås viktigt att hitta en ny miljö som passar bättre och vi önskar honom lycka till i fortsättningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.