Lämnar mästarlaget

Regerande mästarlaget Norrköping Dolphins har gjort slut med Kanada-guarden Koby McEwen – anledningen är återkommande skadeproblem.

Klubben meddelar att man är överens med spelaren om att byta kontraktet.

– Det var en svår men ändå ganska klar situation. Det som är svårast är att få en tydlig bild över hur länge han verkligen behöver göra rehab, samt hur tiden efter att han återhämtat sig måste se ut för att vi inte ska riskera att han skadar sig allvarligt igen. Men vi vill inte stressa Koby att spela när han återhämtat sig från skadan och det skulle vara en svår balansgång när han hade en nyckelroll för oss. Samtidigt är han en ung spelare i början av sin karriär som vi måste vara försiktiga med och respektera. Därför blev det bäst för båda parter att gå skilda vägar just den här gången, säger coach Mikko Riipinen till klubbens hemsida.

Dolphins är redan nära att presentera en ersättare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.