Silly: Tillbaka från college

Efter ett par års spel på college med division 1-skolans lag Fairleigh Dickinson University Knights vänder 21-åriga forwarden Miranda Elebring, 185 cm, hem till Sverige för ligaspel. Gävle-tjejens nya klubb blir Högsbo.

I ett taggat uttalande säger Elebring så här om övergången: ”Jag känner mig väldigt glad och taggad över att ha signat med Högsbo! Det känns som vi har ett bra gäng som är riktigt taggade på att göra en bra säsong, så det blir något att verkligen se fram emot! Jag är riktigt taggad på att flytta ner till Göteborg och träffa laget och börja träna, det känns som vi är ett taggat gäng och att det blir mycket att se fram emot kommande säsong”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.