Silly: USA-guard klar

Mark Basket har kontrakterat 24-åriga USA-guarden  Aaliyah Dunham, 165 cm. Hon kommer närmast från spel i Bosnien där hon för Banovici snittade 19 poäng, 5 returer, 4 assists, 3 steals och blev utsedd till årets guard.

– Jag är mycket glad att få Aaliyah i vårt lag. Aaliyah har levererat vart hon än spelat både på college och som proffs i Bosnien. Det jag gillar mest med Aaliyah är hennes förmåga att kontrollera matchtempot och hennes passningar där hon hela tiden träffar rätt till sina medspelare. Som person har vi under intervjuer fått en väldigt fin kontakt med Aaliyah och vi tror och hoppas att hon kommer leda laget på bästa möjliga sätt, säger Mark-coachen Fredrik Almqvist.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.