Nya ligalagets ledning

AIK Basket går från basketettan till SBL Dam och efter en tyst silly season-säsong kommer nu beskedet huvudtränaren Ridwan Chowdhury med sina assisterande Malin Edlund och Mats Moberg fortsätter leda laget även kommande säsong.

– Det är kanske inga breaking news att vårt otroligt framgångsrika coachteam får fortsatt förtroende även i SBL. De visade under föregående säsong att de mäktade med förväntningarna och laget var väl aldrig riktigt hotat utan gick med raketfart mot SBL hela säsongen. I SBL kommer teamet få arbete lite hårdare för att vinna matcher men hela klubben tror stenhårt på dem och laget. Det ska bli otroligt spännande att följa dem i ligan. Både jag och sportchef Viktor Bengtsson är väldigt bekväma i att vi har ett så kompetent coachteam, säger sportsligt ansvarige Jacob Ljungqvist.

Noterbart är att AIK även tagit in Nikola Stanojevic som ny fystränare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.