Silly: Mer lokalt

Luleå Basket fyller på med mer lokalt. Ella Hedström (bilden) forward på 180 cm, född 2007, från Höken Basket har två år kvar på NIU i Luleå och ska kommande säsong träna med Luleå Basket och ha dubbellicens för att även kunna få speltid i basketettan.

– Ella är ytterligare en spelare som vi vill ge chansen för att se vad hon kan göra på nästa nivå. Det är viktigt för oss att skapa bra förutsättningar för utveckling och jag tror Ella kommer göra det väldigt bra på liganivå. Ella är en spelare som är väldigt mångsidig och kommer visa detta både hos oss och i vårt utvecklingslag, säger Robin Sandberg, head coach och sportchef.

x x x x x

Vad gäller mer etablerade spelare jobbar Luleå Basket för att ”ta hem” Gammelstads-fostrade Stephanie Visscher som förra säsongen spelade i Uppsala.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.