Coachen klar för två nya år

Kevin Taylor Lundgren har kritat på för två nya år som head coach för Norrköping Dolphins ligadamer. 30-åringen har redan gjort fem säsonger i klubben och högst på meritlistan står SM-guldet 2022. Han är även förbundscoach i svenska damlandslaget.

– Väldigt viktigt och roligt att Kevin stannar hos oss. Han har både ett enormt driv och en stor kunskapsbank, vilket han visat med lagets resultat sedan han tog över samt de individuella priserna han vunnit, säger klubbdirektör David Bergström.

x x x x x

Guarden Felicia Dourva från Eos har de senaste åren spelat collegebasket i USA. Efter examen på Fresno Pacific blir det kommande säsong spel med Giannena i den grekiska ligan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.