Silly: Nya kontrakt

Högsbo Basket jobbar vidare med damligatruppen – på kort och lång sikt.

I spel för 24/25 är Hanna Halilović – som skrivit nytt kontrakt. Den 25-åriga forwarden är nyttig inhoppare från bänken som senaste säsongen snittade 5 poäng och 2 returer på 13 min/match.

Inte i spel för 24/25 är Emma Ström – som i slutet av en stark säsong i våras åkte på en knäskada. Men klart är nytt tvåårskontrakt. Klubben skriver: ”Tyvärr missar Emma nästa säsong på grund av sin korsbandsskada, men hon är en viktig del av det långsiktiga lagbygget”.

x x x x x

Alvik Basket har klart med nytt kontrakt för lagkaptenen, tillika norska landslagsguarden Karoline Teigland.

”Oh captain! En essentiell kugge till detta lagbygge. Viktigt att vår kapten skriver på för ett år till. Förra året visade hon prov på kvalitet inom bollfördelning som vi inte har sett tidigare! Vi är redo för henne att fortsätta leda oss, samtidigt som hon kan bidra mer inom poänggörande och skytte – där ska vi ge henne förutsättningar.”, säger Alviks coach Daniel Nilo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.