Silly: Kan göra comeback

Den tidigare Uppsala-spelaren Odin Lindell, 205 cm, är aktuell för comeback. Ni vet han som hamnade bråk med klubben efter padel-spel som inte föll i god jord, så han fick gå (blev bara tio matcher 2017/2018) och stämde sedan klubben.

Nu rapporterar Uppsala Nya Tidning att centern tränar med Uppsala. Allt gammalt groll verkar vara glömt och förlåtet.

– Jag har gjort en träning och det var svinkul… Det är nytt folk i ledningen i klubben, både på coachsidan och på styrelseledamot. Det är tråkigt att det blev som det blev, men det är utrett och klart. Vi har förlikat, säger Odin Lindell till UNT (domstolen har beslutat att Uppsala Basket ska betala totalt 130 000 kronor till Lindell).

På fråga om ligaspel i kombination med arbete svarar Lindell: ”Jag och Jens Tillman tittar på det. Det kan nog bli tufft att binda upp sig på en hel säsong, med alla träningar och matcher”

x x x x x

Uppdaterad: En annan Uppsala-notering är att Louise Skyttevall, tidigare destinerad spel på college i USA, men är tillbaka i Sverige. Tisdagens uppgifter om fortsatt spel i svenska ligan med Uppsala verkar oklara. Så det är bara att vänta och se hur det blir med klubbadress för Skyttevall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.