Bloggen Back on Track!!

Kvar i Stockholm men snart på väg hem. Hade tänkt skriva om Fröbundsmötet men visste inte riktigt vad jag fick skriva om. Vad är offentliga uppgifter och vad är inte.

Det var mitt första förbundsmöte någonsin och man kan enkellt konstatera att ajg tillsammans med Emelie från Norrbotten var yngst. För att inte tala om Söndagens Ordförande möte för Damligan och Damligaföreningen. Där var jag från en helt annan generation vilket tydligt visade sig på två sätt.

1. P-O Persson, Luleå Basket hade problem med datorn, jag förklarade vad han behövde göra. Han fattade ingenting, jag tog över datorn och hjälpte honom. Hela församlingen fascinerades över hur snabbt jag jobbade med datorn. Som sagt. En annan generation. Han hade Windows XP, Hallå asså!!

2. Min far har många gånger pratat med mig om 1970 då han bodde i Stockholm och om den gången han var och kikade på SM-final i Basket i Åkeshovshallen mellan Alvik och Helsingborg. Den stora stjärnan i Alvik var då Anders Grönhagen. Nu satt han där mitt emot mig igår, Grönis. Han som min far kollade på när han spelade SM-Final 12 år före att jag föddes. En annan generation alltså.

I övrigt tänker ajg inte skriva så mycket om vad som togs upp på förbundsmötet samt på dessa möten av hänsyn till den sekretess som finns.

Dock kan jag meddela att jag själv deltog kraftigt i den diskution som fördes om Hemsidor, Kommunikation och Media. Elitlagen i Sverige måste bli bättre på att kommunicera, ha mer informativa hemsidor och fortsätta att arbeta på relationen till media.

* * *

Igår spelade Umeå Comets sin sista träningsmtatch inför kvalet som inleds på torsdag. Här har ni resultatet och poängplockare. Mycket mer info har jag tyvärr inte.

Umeå Comets – Sundsvall 81 – 58
Comets: Rosanio 20, Perv 18, Koponen 17, Aasa 10, Hamre 8, Lundström 5, E. Johansson 3
Sundsvall: Höglund 27, Daly 11, Edholm 11, J Bergsten 6
 
Anna Höglund var tydligen rysligt bra, Meghan Gardler spelade inte och Comets imponerade inte utan hade vissa problem. Är dessa lösta till på torsdag? Återstår att se.

* * *

Imorgon har Västerbottens största basketklubb årsmöte. KFUM Umeå alltså. Det ska bli mycket spännande att se hur den nya basketstyrelsen kommer att se ut och hur diskutionerna rörande basketen låter på mötet. Bloggen kommer att finnas på plats.

* * *

Återkommer senare idag med en mer basketmässig rapport med reflektioner över Luleås vinst bprta mot Mark i lördags och den stora skrällen igår när Kansas åkte ur NCAA-slutspelet.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.