Bänken

Chicago Bulls gick inatt till 3-2 i matcher mot Atlanta Hawks efter 95-83 hemma i United Center. jag har precis sett den klart på leaguepass. Visst MVP Derrick Rose gör 33 poäng och har 8 assist m.m.m.m men det hädtiga tycker jag är att inför sista perioden var matchen helt jämn.

Matchen avgjordes alltså i sista perioden. Vilka var det som spelade då? Boozer, Noah, Korver??? Nej Bulls körde hela sista perioden med Omar Asis från Turkiet, Ty Gibson och Ronnie Brewer…..och vann. Det är coolt. Bänken + Derrick Rose tog hem det hela.

* * *

Regionsmöte igår. Jag kan avslöja att det blir en division 2 norrland både på herr och damsidan nästa år- Den kommer att sträcka sig från Östersund till Luleå eller om några lag ännu längre norrut vill vara med.

Detaljer kan jag inte ge då den nya tävlingkommite som skapats för dessa serier kommer att ta fram spelschema och serieupplägg.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.