Demokratins sönderfall

Nu står det klart att våra länsmedia skiter i folk som bor i glesbygd.
Förtst lägger man ner de lokalredaktioner som skulle bevaka glesbygden och nu visar man sin totala likgiltighet genom att sluta distribuera lördagstidningarna. Allt av kostnadsskäl som det heter, tidningarna har inte råd med kunder i glesbygd.
Jag har tröttnat på denna diskriminering och har i dag sagt upp min prenumeration av tidningen, detta är min enda möjlighet att protestera mot orättvisan,hoppas att fler följer mitt exempel.
Har tidningarna inte råd med oss vad finns det för skäl att vara kund hos dom?

7 kommentarer

 1. inger

  Har för länge sen sagt upp all bekantskap med dessa ”kusttidningar”. Det enda de skriver är om Lennart Holmlund, Umeoperan och skvaller från kusten. De har inte längre mod att skriva om annat än veckotidningsdravel

 2. Östen Stenlund

  Jo hej du Bengt Göran.
  Du måste hänga med. Starta en tidning i Tärna som sprider intresse ner mot kusten ska du få se på annat. Det som hän he hän ju hänna. Ser på¨TV att man förlänger timmerbilar till fyra buntar och allt går mot kusten. Vem tjänar på det? Du måste förstå naturlagarna, det går lättare utför.

 3. bengt

  Varför skriver du så sällan numera,jag gillar dina inlägg.Du talar om demokratins sönderfall.Jag måste få ställa en fråga.När var det demokrati här uppe i Lappland.I en sann demokrati så får man väl ha kvar sina rättigheter och det man äger.Domstolarna ska väl döma enligt lag och inte som här efter en regel av lägre valör.Var och en skall väl kunna skydda sin egendom,vi ser dagligen hur Länsstrelsen,kommuner och tjänstemän övertar ägandet och beslutandet från folket,ägandet respekteras inte.Jag vet inte men för mig personligen placerar jag mina ovan nämnda synpunkter som demokratifrågor,kanske har jag fel.

  • Bengt-Göran Burman (inläggsförfattare)

   Detta är precis vad jag också menar. Dessutom har jag erfarit att om man är ”offentlig person” ock kritisk mot media blir man bojkottad.
   Numera är jag mest på facebook.

 4. daniel grundström

  Hej Bengt-Göran.
  Det här är väl vad demokrati handlar om, du känner att du inte är välkommen i debatten, men du har varit det. Fortsätt med det. Jag är en,,, av flera,,, som tycker om dina inlägg och håller med . Fortsätt med det. Fjällbygdens riksförbund rycker närmare.!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.