Dagens bekännelse

Det är bara att erkänna, jag är lättlurad. I helgen skrev jag ett inlägg om "Man cold" (http://blogg.vk.se/betraktelser/2013/02/02/man-cold-ingen-myt-1197592). Efter lite googling trodde jag mig ha hittat beviset på att män drabbas hårdare av förkylningar än kvinnor. En artikel på DN.se. Igår dök det dock upp en läsare på bloggen som skrev en kommentar och undrade om jag inte dragit nån slutsats av att artikeln skrev 1 april… Ridå. Nåja, shit happens, och jag får väl ta tillbaka att det finns vetenskapligt stöd för det där.

/ Betraktaren, som tycker att idag är en enastående dag att vara anonym bloggare!

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Svar till Anna Holgersson (2013-02-06 10:11)
    Tack!
    Jo, men det hade varit trevligt med lite vetenskap i ryggen i den här frågan också. För att kunna bemöta mindre förstående individer 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.