IKSU och skåpen…

Det är nåt konstigt med IKSU, det är som att den vanliga sannolikhetsläran inte kan användas när man är i omklädningsrummen där. På något sätt är man alltid i vägen för någon eller nån är i vägen för en själv.

Man tar ett skåp, börjar hänga in grejorna, kanske har ställt väskan eller lagt lite saker på bänken bredvid. Vips så dyker det upp nån som har skåpet bredvid och man måste flytta sina saker man lagt på bänken. Man tränar klart, kommer tillbaka in i omklädningsrummet och då är det tvärtom, nån har lagt saker just framför ens skåp. Och det händer nästan jämt, det är det som är så konstigt. Det händer även om det är lite folk.

Ikväll kom jag dit 21.40, givetsvis hände det då. När jag tränat klart och kom in i omklädningsrummet strax före 23 var det TVÅ personer i omklädningsrummet, med nåt hundratal skåp. En av dem hade skåpet bredvid mitt och fick flytta sina prylar. Det råder andra naturlagar på IKSU än i övriga universum, det är uppenbart.

Slutfilosoferat för ikväll. Godnatt!

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Svar till Anna H (2013-02-13 23:58)
    Hahaha! Nu var det ju i herrarnas omklädningsrum jag var! Tanken på damernas påminner mig om en kompis som var på IKSU nån udda tid, måste ha varit tidigt på morgonen och bytte om i omklädningsrummet som man kommer till från simhallen. När han klev in i bastun satt det en tjej där 🙂 Hon fick ganska bråttom ut… Hon måste ha gått ner fel från simhallsdelen.

  2. anna

    Det är ju helt fantastiskt att det verkligen alltid är så, varje gång!! Och det händer aldrig när man är som redo att bara flytta sina grejer, nä det är typ när man står där blöt i handduk och högen med grejer är maximerad och den inte bara smidigt går att flytta undan utan det liksom ramlar grejer åt alla håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.