Kvinnor och antal par skor

Fördom?

 

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

 1. Anna H

  Hahahahahaha vart har du grävt upp den där kurvan!?! Hahaha roligt var det i allafall… Talade med en väninna om saken idag när vi passerade en skoaffär… 🙂 //a

 2. anna

  Skulle så gärna vilja säga att det är en fördom… Dock behöver det inte gälla bara skor. Förhållandet mellan antalet och känslan av antalet kan ju lika gärna tillämpas på annat… Kläder, böcker, pengar, vänner you name it… Finns väl alltid något man känner att man har för lite… Även om man är man!

 3. Betraktaren X

  Svar till anna (2013-03-06 21:02)
  Absolut! Det gäller även män. I just skofallet tycks det gälla hög andel av kvinnorna och låg andel av männen. Jag tror aldrig att jag stött på en man som handlar skor som snittkvinnan, eller åtminstone pratar inte männen om det. Männen pratar om att köpa öl och elverktyg 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.