Slipsvecka, dag 1

Det där med att blogga om kläder har jag aldrig testat, så det är väl hög tid. Det verkar ju ska vara bilder på kläderna, lite beskrivningar och så. Kanske en och annan rad om hur FANTASTISKT livet blir med plaggen på också. 🙂

Veckans projekt är att bära slips på jobbet. Inget jag brukar göra kan man väl säga. För att göra det lite mer intressant har jag anlitat två stylister för att välja slipsar, inga mindre än mina döttrar. De har valt måndag till torsdags slipsarna.

Fredag är dagen då det blir motivslips. Oftast en styggelse. Då blir det lottning mellan tre stycken, och ni kommer att få se alla tre (lite varning för det redan nu!).

Så… Måndag:

Slips: Brun med guld och ljusblå prickar.

Skjorta: Helvit.

Byxor: Mörka jeans.

Knut: Half-windsor.

Antal knytningsförsök innan längden dög: 3