Slipsveckan är över

Så var då slipsveckan över. Slips på jobbet måndag till fredag. Hur var det då?

Det väcker en del uppmärksamhet att klä  sig på ett sätt som man inte brukar och som bryter mot det gängse sättet att klä sig på arbetsplatsen. Men det var bara positiv uppmärksamhet. En och annan kanske hade svårt att tro på att det inte fanns någon egentlig anledning till det lilla upptåget. Varken någon utmaning, tävling eller firande, bara en fix idé.

Någon ny slipsvecka blir det knappast framöver, men jag kommer att ha slips oftare, även på jobbet. 

Det vore kanske en överdrift att säga att slipsveckan är den direkta orsaken till att fyra kvinnor på jobbet kommer att ha kjol på fredagar fram till semestern, men ett visst samband finns nog. Kom ihåg det tjejer, lovat är lovat!

 

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Peter

    Kan bara instämma i dina intryck, redan efter andra dagen. Märkligt med tanke på att det säkert inte var så länge sen(tänker det relativa korta tidsspannet 10-20 år) som ”pappvändare” som vi, kategoriskt var dag iklädde sig en snara

  2. Betraktaren X

    Svar till Peter (2013-03-20 17:51)
    Jaså, du kör slipsvecka i veckan! Kul! Det är ett hårt arbete, men kul.
    Lite roligt att en del kallar slips för ”konsultsnara”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.