Badbutler, nödvändigt?

Äntligen!!! kanske några utropar, medan jag mer tänker: Hur lata är folk egentligen?

På Grand Hotel i Stockholm kan man numera beställa en badbutler till sitt rum för 250 kr. Då kommer de och tappar upp badet åt en 🙂 

Man får i och för sig badprodukter i det priset också, men det är inte priset jag är fundersam över utan vilken kategori människor som saknar kompetensen att fylla ett badkar, och alltså behöver betala för den servicen.

Givetvis Aftonbladet som berättar om det här:

http://www.alltomstockholm.se/stadsliv/article4062764.aos#xtor=AD-500-[alltomstockholm]-[]-[Textlank]-[aftonbladet]-[]-[]

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Svar till Anna H (2013-03-20 17:58)
    Det verkar inte så, och med tanke på att det är Grand Hotel är det nog ett rakt igenom seriöst erbjudande.
    Kanske vore ett lämpligt extraknäck det där. Jag kan lämna ut lappar i brevlådorna på kvarteret om att jag kan komma och tappa upp ett bad på fredagskväll för ynka 200 kr. Då tar jag med lite schampoo och tvål också. Åsså det viktiga, att ”presentera tjänsten” som också ingår på Grand Hotel. Det sista verkar lätt. ”Hej, jag är här för att tappa upp ett bad, vill du ha ljummet, varmt eller jättevarmt?”

  2. Betraktaren X

    Svar till Anna H (2013-03-20 18:46)
    🙂

    Parpaket 1:
    För endast 350 kr presenterar jag tjänsten för två personer och tappar upp ett bad med lämplig mängd vatten för att båda ska rymmas i badkaret. I Parpaket 1 ingår även varsin Rollo och vatten med MYCKET is i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.