Eeva af Umeå

Mest som en slump hamnade jag på damklädesbutiken Eeva af Umeå idag. Brorsans fru ville gå på någon klädbutik som inte tillhörde de vanliga kedjorna. Jag hade ingen riktig aning om vad jag skulle rekommendera, men på väg från Gandhi var vi på väg att passera butiken och gick in. Väl inne märkte jag direkt att det inte fanns något för mig där, men brorsans fru hittade några plagg hon ville prova. Nu visade personalen att de "kan män" när expediten frågade om vi ville sätta oss. De hade visst en liten hörna med två stolar och Folkbladet. Om vi ville! Vilket trevligt bemötande! Och inte nog med det, expediten kom med två högklassiga kaffe latte åt oss!!! Serverade i rosa kaffekoppar med förgyllda handtag. Vi fick ett fantastiskt bemötande som jag kommer att komma ihåg länge.

 

Etiketter: , , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Anna H

  Jag handlar i stortsett alla mina kläder! Oslagbar service och bra kvalité på kläderna! Trevligt att män kan roa sig där också! //a

 2. Betraktaren X

  Svar till Marianne Hägglund (2013-04-13 16:14)
  Mycket bra förslag! Skulle det vara för både kvinnor och män? Om det bara var för kvinnor kanske man skulle få se en och annan man i kvinnokläder på Bolaget 🙂

 3. Betraktaren X

  Svar till Marianne Hägglund (2013-04-13 16:30)
  Jag håller med. jag var på Lakritsbiten idag också. Och fick provsmaka lakrits som jag sen köpte, vilket jag inte gjort om jag inte smakat den först (med tanke på kg-priset). Bra service även där.

 4. Marianne Hägglund

  Det låter ju otroligt och fantastiskt. Då ska jag ta och gå till LEKBITEN och se om jag också kan få något.
  Jag har alltid velat ha den där stora Nalle Puh djuret som dom har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.