Sminkbloggen, del 4

Mellanmjölkslivsbloggen gav mig idén om att det finns en hel del sminkvideos på Youtube. Den här videon visar på en imponerande makeover. Ja, nu handlar det ju inte om att jag tycker att man behöver ändra sitt utseende, men imponerande att man kan det med enkla (?) medel. Alla brottslingar borde sminka sig så att de liknar typ Svartenbrandt, så skulle de aldrig kunna pekas ut av vittnen.

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Betraktaren X

    Svar till Anna H (2013-04-15 20:31)
    Du får nog räkna med 1,5 timmar första gången, sen borde det gå att få ner till mer humana 43 minuter. Komma på jobbet med någon annans utseende kan dock sluta med att du blir utsläpad av väktare då kollegorna inte kommer att tro på dig när du presenterar dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.