Justin Bieber hysteri

Jag vet att jag igår lovade ett inlägg om ljusskygg konferensverksamhet, men jag skjuter upp det till imorgon. Istället blir det oväntat nog Justin Bieber! Jag är absolut inget fan av Bieber, men gillar ändå att se hysterin som omgärdar hans ankomst till Grand Hotel:

http://tv.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/article10285.ab

Lite överdrivet att stå och skrika hysteriskt bara för att han dyker upp kan man tycka, men det vittnar ju bara om fansens hängivenhet och intresse. Jag har själv stått och väntat på Springsteen för att få autograf utan för Grand Hotel för en halv evighet sedan, så jag förstår att fansen står där och väntar. När jag väntade på Bruce kom det förbi en kostymnisse och frågade vad vi väntade på. Nån i klungan svarade Bruce, och kostymnissen replikerade med nåt i stil med:

"Men har ni inget bättre att göra?"

Jag tyckte att han var dum i huvudet nåt jävulskt, så till alla som väntar på Bieber säger jag, helt rätt!

 

Etiketter: , , , ,

8 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Hahaa…då tillhör nog jag skaran över dom du skulle kalla dum i skallen 🙂

  Den människan/gruppen, jag skulle ställa mig och skrika eller grina efter… finns inte. Men jag älskar ändå Hurriganes, ZZ Top, Black Sabbath, och ja, många fler, men jag skulle lik förbenat inte bli haövt hysterisk om jag skulle se dom.

  Va fasen, här har du ju en som stått och köat för att få Lasse Berghagens autograf, då hon var typ 10 år, och som i sin enfald och höga tro på sig själv, trodde att han döpte sin dotter efter densamme. Problemet var att dottern fick namnet Malin, och var dessutom äldre än 10 åringen 🙂

 2. Betraktaren X

  Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-04-23 18:03)
  Givet att jag förstår dig rätt så var det väl bra att ingen kostymnisse dök upp, var dryg och ifrågasatte varför du köade efter Lars B:s autograf den där gången?
  Så, om du menar att du skulle uttrycka dig på motsvarande sätt om du träffade Bieberfansen som kostymen gjorde, så ja, då skulle jag tycka att du var otrevlig. Men jag kanske missförstod hur du menade.

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Hehee…jag köade för autografen, men mest för att jag trodde att han skulle tycka om mig, inte för att jag gillade honom, nåt speciellt 🙂

  Jag skulle inte säga: har ni inget bättre för er! Men kanske jag skulle ha tänkt så. Alla gör ju som dom vill, vad jag menade var, att för mig finns inte den artisten som skulle få mig att tuppa av, grina eller skrika efter dom, sorry, jag bara är så. Sen om andra gör det… det är ok, men jag förstår det inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.