Lägga eyeliner, helt sjukt svårt!

Folk har antytt att jag förmodligen saknar en del praktisk erfarenhet av smink trots att jag sminkbloggar. Jag ska inte säga emot… Hursomhelst så fick jag en eyeliner i födelsedagspresent av en annan bloggare och trogen läsare av mina sminkbloggsinlägg. Som nästa sminkbloggsinläggg tänkte jag då att det vore ju toppen att kunna lägga eyeliner på ett öga, ta ett kort på ögat och lägga upp på bloggen för att bevisa att jag minsann kan. Men satan vad svårt det var! Jag målade, tog bort, målade, tog bort osv. och ändå såg det minst sagt illa ut. Så kvinnor och män därute som ledigt och lätt målar dit eyeliner på morgonen: Jag är imponerad!!!

 

Etiketter: , , ,

4 kommentarer

 1. Anna H

  JUST DET!!!!!! Det är sjuuuuukt svårt att få till det a) RAKT b) tunt c) den lilla svängen på slutet d) LIKA på båda ögonen!!
  Det är ett bisarr projekt att använda eyeliner! Tacka vet jag kajal och fixera med ögonskugga! Punkt! //a

 2. Betraktaren X (inläggsförfattare)

  Ja, det kändes lite som att gå direkt på överkurs. Jag får väl börja med kajal då… 🙂

 3. Anna Holgersson

  Jag rekommenderar snudd på ögonskugga och en smal pensel… det är lättast att sudda ut och göra om (inte för att jag nu misstror din förmåga att lägga ögonmakeup…hrm) Nått helt annat: Vad anoying att dom tagit bort funktionen ”senast kommenterade” på startsidan… Hmmm… //a

  • Betraktaren X (inläggsförfattare)

   Jag tror att jag tar ett litet brejk med mitt eget sminkande! Jag måste ju ha tid att sminkblogga också. Länge sen jag bidrog med ett insiktsfullt inlägg på temat.
   Ja, det var störande att de tog bort den. Förhoppningsvis kommer den tillbaka, och en längre topplista än 10 bloggar också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.