Biografier i sommar

Sommaren brukar vara en tid av lättsmälta deckare för min del. I år ser det ut att bli annorlunda. Jag har laddat upp med biografier. En till Springsteenbiografi gick inte att motstå. Nummer två är ett mera otippat val, The Dirt om medlemmarna i Mötley Crue. Jag fick den när jag fyllde år och på kortet stod det ”När du behöver moralisk vägledning i livet.” 🙂 Jag låter det vara osagt om den som gav mig den tycker att jag borde ta efter Tommy Lee och grabbarna eller om det är meningen att jag ska avskräckas… Sist, men förmodligen den jag kommer att läsa först är Steve Jobs-biografin. Den lär inte dra sig för att belysa Jobs mindre smickrande sidor, så den ska bli riktigt intressant att läsa.

2013-07-06 13.41.42

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Killarna i Mötley har alltid varit mina barndoms hjältar sen jag var mellanstadieunge.. men vissa saker i boken fick mig att bli lite smått.. jaa.. äcklad och chockerad faktiskt. Ibland ångrar jag nästan att jag läste den.

  Kan tipsa om Jenna Jamessons självbiografi. Också den skriven av herr Strauss. Underhållande och stundvis otäckt och sorgligt. Intressant att få se en baksida av det ”glamourösa” rockstjärne / porr /kändislivet…

  Fast rätt tragiskt! Har du fler boktips? Dela gärna med dig! 🙂

 2. Betraktaren X (inläggsförfattare)

  Jag kommer ihåg när Jenna Jameson-boken kom ut för några år sen. Den recenserades i bland annat Folkbladet. Kändes lite oväntat att en porrstjärnebiografi tagit sig in i vår lokalpress.

  Det kommer fler boktips framöver!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.