Meloner, inte schyssta lökar

När jag var på Maxi häromveckan sa jag till mitt sällskap att vi inte skulle glömma att vi skulle ha några schyssta lökar. Jag drog på mig en del roade ögonkast från de som stod bredvid. Efteråt påminde jag mig om att jag faktiskt läst något om att kvinnobröst benämns med uttryck som lökar och meloner. Efter en stunds letande i telefonen och bilderna från ett besök på Hallwylska palatset i våras klargjorde saken. Inget spår av lökar i den texten dock. Men ack vad mycket tråkigare det är med ABCD-benämningen än om storleksbenämningen skulle vara enligt frukterna. ”En svart BH tack.” ”Vilken storlek?” ”Grapefrukt” 🙂

2013-05-11 13.13.50

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.