P3 dokumentär ftw

Jag brukar säga att jag inte lyssnar på radio, vilket i stort sett är sant. Hemma och på jobbet lyssnar jag på Spotify och i bilen har jag tyst. Det senare som en följd av att en icke med namn nämnd närstående bröt av antennen för länge sen och jag har aldrig tagit itu med att fixa den. För ett tag sen ändrades dock mitt obefintliga radiolyssnande, jag upptäckte P3 dokumentär. Att jag skulle passa någon tid för att lyssna på ett radioprogram är helt uteslutet, men på webben finns ju allt. Hittills har jag lyssnat på dokumentärer om när scientologernas hemliga skrifter blev offentlig handling, om Knutbymorden och just nu har jag påbörjat programmet om Hagamannen. Man kan ladda ner dem till telefonen också om man känner för det, man behöver alltså inte streama. Nästa program på tur i min spellista är om massakern i Rwanda. Jag är pinsamt dåligt påläst om den så det ska bli mycket intressant.

För den som är sugen att kolla utbudet:

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=2519

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.