Projekt: Äta ur frysen

Jag har haft som projekt under senaste veckan eller så att ”äta ur frysen”. Jag har okynnesätit utgången oxfilé, tinat hemlagad chili con carne, kokat sista broccolin ur öppnade paket osv. Jag tänker mig att det är lätt hänt att det som ligger underst blir kvar där alldeles för länge om jag inte gör punktinsatser. Idag sneglade jag in i skafferiet och tänkte kolla om jag kunde göra samma sak där. Vad hittade jag om inte…

2013-11-13 16.05.58

 

Pulvermos. Ja, ja, tänkte jag. Jag ger det väl en chans. Till saken hör att jag gjorde hemlagat mos senast för två veckor sen, så till och med barnen rynkade på pannan åt smaken av pulvermoset. Aldrig mer pulvermos förutom i rena nödlägen och på utflykt. Fler saker som finns i skafferiet och i stort sett saknar användningsområde är Bulgur. Jag har inget emot bulgur egentligen, men det är ju helt omöjligt att koka och få det bra.

Inom kort väntar ordning i både frys och skafferi. Det ser jag fem emot.

2 kommentarer

  1. Anna H

    Hur går det där projektet?! Är det tomt snart?! Det intressanta när man börjar rota å rensa i frysen är alla matlådor man hittar -Rena plastgtuvan! //a

    • Betraktaren X (inläggsförfattare)

      Nja, ett tag kvar. Jag gjorde misstaget att köpa en korvring häromdagen som också måste ätas upp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.