Källarfranska

Idag fick jag tips om att baka källarfranska av K. Jag har nog knappast ätit källarfranska sen 80-talet. Och på sant mansmanér (barnslig stolthet över vardagsaktiviteter 🙂 ) vill jag gärna visa upp slutresultatet. Nästa gång blir det att dela upp på två plåtar, att de växte ihop är inte acceptabelt! Givetvis skriver jag det här inlägget innan jag smakat på dem, det är ju inte säkert att jag kommer att vara lika stolt sen…

2013-11-26 18.40.19

2 kommentarer

 1. Anna H

  Dom SER ju helt perfekta ut! Jag har då aldrig bakat källarfranska men… Dom man köper brukar ju vara lite ”bruten” i sidan… Kanske helt okej att du tryckte ihop på en plåt?! //a

  • Betraktaren X (inläggsförfattare)

   De blev goda! Så jag har förträngt att jag tyckte att de var ihopklämda. Nu när du säger det så känns det bekant att vissa brödsorter har spår av att ha suttit ihop.
   Det var galet lätt att baka också, bara en jäsning, sånt gillas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.