Nu känns det tungt…

Den här månaden känns lång. Sen när Mars kommer börjar nedräkningen mot våren. Var så sugen igår på att ta ut en bil och cruisa runt stan lite. Men jag får nöja mig med minnena från juldagen då jag och familjen tillbringade nästan hela dagen med att snurra runt stan och Ersboda, närapå att vi cabbade ner bara för den fria känslan:-)

Nu jobbar vi för fullt med kommande vårmönstring/bilutställning den 24e Maj. Mycket nya medlemmar har tillkommit i klubben och intresset verkar bara bli större nu när det snart nalkas vår. Bara sista veckan har 4 st nya ’gammraggare’ med familjer välkomnats, känns kul.

Nytt för oss är att vi kommmer att ha flera medlemmar på andra orter vilket känns kul. Vår hobby och det vi i vår klubb jobbar för sprider sig.

Nej, nu måste jag värma en ny balja kaffe tror jag. Eller så springer jag till Floda och snikar av honom. Han sitter nog själv och funderar på lösningen på min sons nya bil som baklysena vägarar fungera på. Vi har snart rivit allt, men inga fel funna*S*
Kabelstammar, reläer, databoxar mm???
Hmmm, det var banne mig bättre förr;-)

Önskar mina läsare en fin dag. Och gör som jag då vädret är så bra, passa på att ta dig en långpromenad.

//Big Papa

3 kommentarer

 1. Morsan

  Varför är inte alla kommentarer borttagna??? Sist jag kollade här så fanns det massor med upprörda röster här…men dom verkar ha blivit tystade!!! Till förmån för ett litet glatt ensamt hejarop … *gapskratt*

 2. Big Papa

  Jag har valt att inte ha dumma kommentarer från folk som verkar veta mer om mig och klubben och påstå massa felaktigheter än jag själv vet.

  Jag tar gärna skit om den är befogad men när man skriver en massa strunt för att man är avundsjuk på mig och klubben av ngn anledning då väljer jag att inte lägga ut det.

  Det är trist men jag har valt att ha det så.

  Sen vet jag också vem/vilka som skriver men dom tycker jag bara synd om som måste försöka sänka andra. IP nummer är bra. Svenska avundsjukan som det också kallas.

  Gillar man inte det jag skriver eller mig eller klubben behöver man inte gå in på min blogg.

  Önskar alla en trevlig vecka och tackar samtidigt för att många intresserar sig för det jag skriver. Mer blir det snart.

  //Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.