Inte lätt att va förälder.

För några dagar sen en morgon, så gick jag förbi min ena sons sov rum och förvånades över att se att det var så fint städat och att sängen var bäddad. Jag fick då syn på ett kuvert som låg på kudden, adresserat till ’Min kära pappa".

Med onda aningar och nervösa händer öppnade jag kuvertet och läste brevet han skrivit:

Snälla pappa!
Det är med stor sorg jag måste skriva till dig.
Jag var tvungen att sticka med min flickvän, för jag ville undgå en scen med dig.

Jag vet att du fortfarande tar mig för ett barn, men snälla pappa, jag är alltså 19 år gammal och jag vet hur jag skall ta vara på mig själv.

Jag har funnit äkta kärlek tillsammans med Susanne, och hon är bara så söt. Men jag vet att du skulle aldrig vilja ha henne med på familjekort på grund av piercingarna, tatueringarna och hennes inte så fina kläder och för att hon är så mycket äldre än mig.
Också för att hon har fem barn, varav hennes yngsta dotter är i min ålder.

Men det är inte bara förälskelse. Pappa, hon är gravid med tvillingar!
Susanne säger att vi kommer att bli väldigt lyckliga tillsammans.
Susanne bor i en campingvagn ute i skogen, och hon har tillräckligt med ved för att hålla oss varma över vintern.

Vi delar så många drömmar om framtiden. Hon säger att hon ska köpa massa dataspel till mig. Susanne älskar barn. Alla hennes barn har olika pappor, men hon säger att med mig är det annorlunda. Pappa, jag vet att vi kommer att vara tillsammans för alltid. Susanne säger att jag är mycket mera man än de äldre killarna hon har varit tillsammans med. Är inte det sött?

Susanne har öppnat mina ögon för att hasch faktiskt inte är skadligt. Ja, jag vet vad du tycker men oroa dig inte. Hon har erfarenhet.

Hon är en businesskvinna eftersom hon odlar sin egen hampa och säljer det för att försörja sin familj. Susanne är duktig med pengar; hon byter lite av sitt hasch till kokain och ecstasy med grannarna. De andra som bor i skogen är också företagsfolk.

Under tiden kommer vi att be om att vetenskapen finner en kur mot AIDS, så att Susanne kan få det bättre.
Du skall inte vara bekymrad för mig, pappa. Jag är väldigt lycklig! En vacker dag är jag säker på att vi kommer och besöker er, så ni kan få se era barnbarn och mina styvbarn.

Puss och kram pappa. Jag älskar dig. /Din lilla Magnus

P. S.
Pappa, inte något av det ovanför är sant. Jag är hos Jakke. Jag ville bara berätta för dig att det finns värre saker i livet än betyget som ligger i skrivbordslådan.
Ring mig när det är säkert för mig att komma hem

Ja vad ska man säga. Tur att det är en historia, det kan va svårt nog att va förälder ändå:-)

Underbart promenadväder iaf idag. Inte många jänkare har man sett ute och rulla trots det fina väglaget. Själv har jag hunnit köra upp ett par hundra denna vecka;-) Nu vill man bara cabba ner.
Ut och skotta garageuppfarterna nu och ut med ert vintrade järn. Önskar er alla en fin eftermiddag/kväll.

Cruis on… //Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.