Sportlov

BPBaccus. Finklädd för cruisingkväll.

Vilket härligt väder veckan har börjat med. Har barnen denna vecka och det känns alldeles underbart. Bonusen är att vädret är så vackert. Har averkat två timmar med Rocky idag. Igår samma sak men då utan hund och med sonen Max istället. Helt perfekt väder att gå i. Idag kom solglasögonen fram och på. Våren nalkas känns det som. Lite för hakigt att ta ut bilen idag, men lusten till det är enormt.

En annan lust som krupit sig på är hundköp. Har ju under nästan hela mitt liv haft hund. Visserligen vet jag vilket arbete det är men samtidigt ger dom ju så enormt mycket. Har kollat en del på Blocket och hittar en och annan ev livskamrat på fyra små ben.

Saknar mina gamla hundar som fick följa exet ut när vi separerade. På bilden ser du en av mina gamla hundar.

Nja, får nog tänka mig för innan beslut faller. Skulle vara kul men som jag nämnde följer en hel del ansvar med också.

Nej, nu ska potatisbullarna förberedas och värken i låren lindras. Hoppas ni alla läsare njuter av dagen på samma sätt som jag och de mina gör.

Önskar er en fortsatt solig vecka.

Cruis on…/Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.