Vilken helg

SMFRock-a-Bops

Fredagen efter att Anneli slutat styrde vi bilen söderut mot Ö-vik som första anhalt. Middag, romantik och bastu med dopp i poolen på Scandic gav helgen en underbar start. Fram mot natten hämtades vi av en klubbkamrat och hans fru i deras Cadillac 59:a cab och cruisade sen ner mot stan. Cover Kings lyfte taket på O-Learys och sen cruising på stan igen. Natten på Scandic, kan bara säga jösses?.

Lördagmorgon. Frukost lunch middag, ja allt i ett. Har aldrig sett gumman äta så mycket någonsin, och själv kunde jag inte motstå ett antal portioner, riktig USA frukost, Bacon och ägg? Tacka vet jag hotellfrukostar.
Gjorde en dag på stan, med lite shopping, café mm.

Fram mot eftermiddagen fortsatte färden i 59an söderut. Viss underhållning var det i Ullånger där en polisjakt pågick i farter närmare 200 km. Hoppas ingen kom till skada. Första gången man fick sitta och äta och ta en öl i glada vänners lag och se på sånt.

Färden fortsatte sedan mot Kramfors där våra klubbkamrater väntade samt fler bilar skulle ansluta sig. Lite samkväm och cruising och surr på macken sen i regn vidare mot kvällen mål, Sollefteå och SMF-garaget. Vägarna verkar vara bortglömda i dessa trakter för färden för bilcaravanen tror jag var nere i 30 km stora delar. Ingen på Vägverket verkar bo i dessa trakter iaf.

Sollefteå stod det på skylten vid vägen till slut. Glada hittade vi fram till SMF-garaget där The Rock-a-Bops hade äntrat scenen. Vilket ös! Vilket arrangemang av Sollefteå klubben. Bilar i massor utanför och de flesta stora tunga järnslädar laddade med V8-muller. Kvällen och del av natten tillbringades på dansgolvet innan färden styrde oss mot Ö-vik fram mot söndagsmorgonen. Några ärevarv i Ö-vik innan vi nöjda hittade ner i sängen på morgonkvisten.

Tack alla vänner gamla som nya, tack Sollefteågänget för en välarrangerad Rock-a-Billy kväll samt för en underbar helg! Ses snart igen.

Avslutningsvis.

"Vi möttes på parkeringen.
Vart stående där några år innan vi förstod.
Växeln är hittad och vägen ligger framför oss.
Nu börjar vår cruising, på en livslång resa"

Umeå den 14/3

Anneli Stenseth & Mikael Bergström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.