Amy besökte ’sommaren i city’

NickeAmy i klubbens bil på väg mot torget och scenen.

Amy Diamond fyllde torget en Fredagskväll i Umeå.

Jag fick hämta Amy och hennes pappa ute på flyget efter en rejält strulig dag för dom. Avbokade plan innebar försening för flickan. Timmar försenad stod den lilla tjejen där, med sitt breda leende. Vilken kram jag fick.

Amy själv var ganska lugn men pappan något smått stressad. Timmar kvar till Amys uppträdande. Ingen soundcheck, hungriga, smått trötta efter en halv dag på Arlanda.

Snabbt begav vi oss till TC där vi njöt av Umeås dyraste hamburgetallrik. Det var inte lätt att få matro då Amys närvaro i Umeå snabbt spreds i Umeå city. Otrolig tjej Amy. Hon knep pennan mellan varje tugga för att skriva autografer. Stördes inte det minsta av alla små som vuxna som avbröt henne under maten. Jag och min kamrat Mats försökte vänligt hålla värsta trycket av fans borta så hon skulle få lite mat i sig iaf. Hon hade ju en förväntansfull samling umebor framför sig under kvällen.

Efter maten for vi på Hotellet och checkade in. Amy närmast fick springa in, för att under tio minuter hinna byta om innan vi med bevakning av Polis och Security team skulle ta oss till Torgets scen och väntande umebor. Vilken tjej. Hela tiden glad, sprallig, med ett stort bus i ögonen.

Vad som sen hände på scen kan ju ingen ha undgått i vår stad. Amy fick hela gågatan att hoppa, studsa till rytmen av hennes låtar. Alla barn som var på plats, har aldrig sett så många på samma ställe, skrek och jublade då deras idol släppte loss på scen. Helt imponerande och vilket lyft för Umeå.

Alla klubbens medlemmar fick fylla scendiket för att hålla fansen tillbaka. Ett och annat lyft fick dom göra då trycket längst fram var enormt.

Att Amy är så populär trodde jag inte. Men vilken härlig tjej hon är. Hennes pappa och jag vart goda vänner och dom lovade efteråt när vi var på deras hotell att Umeå skall dom besöka igen, och då även en kväll med mig och mina klubbkamrater. Dom var mycket nöjda med allt som arrangerades för deras besök och tackade oss och Umeå C med jättefina flyers med goa kramar från Amy.

Mina barn hälsar och tackar. Välkommen tillbaka Amy.

Cruis on.. //Big Papa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.