Hänt under sommaren

Umeå KommunBP med några glada och galanta damer

Lyckad Jättepicknick

Soldanserna gav utdelning även i år. Döbelns park var under en dag i juni fylld med förväntansfulla seniorer när jättepicknicken anordnades för åttonde gången.

Från scenen underhöll Svenska kyrkan, Birgit Lindberg och Anders Färdals Kvartet och Ann-Louise Hanson som dagens stora attraktion. Som tidigare år stod Jan-Erik Sellgren för både presentation och underhållning.

Umeå Big Family Cruisers ställde under dagen upp och skjutsade boende från två av Umeås boendeenheter ner till dagens jättepicknick, ett mycket uppskattat inslag för de seniorer som fick möjligheten att åka raggarbil genom stan till Döbelns park.

FOLKLIGT FESTLIGT OCH FULLSATT

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.