Giftas sugen?

Bröllopstankar?

Efter förslag från Umeå Kommun har jag nu blivit bemyndigad av Länsstyrelsen, att i hela riket få förrätta borgerliga vigslar samt partnerskap.

Skulle för mig vara en ära att få förrätta er vigsel och vara en del i starten till er gemensamma resa efter den långa vägen som ni har framför er. Förutom att jag kan och får detta har även vår klubb Big Family Cruisers bilar, bra kontakter med härlig musik och även passande lokaliteter om ni skulle behöva hjälp till det.

Många har nyttjat våra bilar vid bröllop och balkörningar etc. vilket vi tycker är kul. Vi hjälper inte bara er, utan vi får även chansen att visa upp fordonen inför glada åskådare och medverka till ett underbart minne för er.

Är ni sugna på ett giftermål, kanske ett raggarbröllop? Eller kanske i Rådhuset, vid älven eller kanske bara hemma i bostaden eller i baksätet på en Cadillac? Av de planerade vigslar jag har nu är det ena på en fjälltopp. Så har du idéerna så ordnar vi tillsammans möjligheterna.

Kyrkligt barndop är ej heller ett måste. Vill ni t.ex. inte att ert barn skall döpas i kyrkan, ställer jag gärna upp på er egen namngivningsceremoni om så önskas.

Ni kan direkt vända er till mig för er planering av vigseln eller partnerskap om ni vill att jag skall förrätta den eller för mera info. När ni sen bestämt var och när det ska vara, så kontaktar ni Kommunen på er ort eller orten ni vill viga er på för att meddela vigseldag och förrättare.

De som vill gifta sig ska begära hindersprövning, denna är till för att undersöka att inga hinder för äktenskapet finns. Hindersprövningsintyget gäller sedan i 4 månader och måste ges till vigselförrättaren. Blankett om hindersprövning och anmälan om efternamn erhålls från skatteverket. Kontakt till mig eller klubben hittar du på www.raggarna.se

Så, ner på knä nu….

Cruis on..//Big Papa

5 kommentarer

  1. Ej vigd

    Men nu får du ju ge dig Micke! Det går ju till överdrift. Ta o tagga ner vetja..många tycker precis som jag.. skärpning

  2. fyrabarnsmamman

    Här satt jag och tyckte det var vardagstråkigt och kollade in några bloggar. Har skrattat så att jag nästan kissat på mig! Tusen tack för detta och trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.