Måndag

Sara Några av våra underbara Ersbodakids

Åter ny vecka. Skönt att helgen är över. Tråkigt att två av barnen åker till mamman idag då det känns tomt utan dom. Men en vecka går fort och dom måste ju få va med mamma också.

Idag när man tittar ut blir man lika besviken som vanligt. Visserligen inte så kallt men snön yr vilket stör mig. Hade behövt pyssla om järnslädarna lite. Våren närmar sig med raska steg och har en del ogjort.

Det positiva idag är att det är café verksamhet ikväll igen. Man längtar efter sina 60 bonusbarn. Va på Konsum igårkväll. Bra ställe att möta alla barn på. Lika kul varje gång att få massa kramar när man far ut. Dom längtar lika mycket som jag efter våra cafékvällar.
Lägg ner Aftonbladet och sofflocket ikväll du med och kom förbi på Folketshus och ta en fika. Vi är där mellan 18-21 ikväll och imorgon kväll. Hittade en bild på några av våra bonusbarn från vår andra verksamhetskväll. Visst är dom gulliga. Kom och träffa dom och oss andra och ’äg’ badmintonbanan för en kväll.

Trevlig dag i blåsten…

//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.