Tungt

TjuvadNu gäller detta hos mig. Förlåt ungar för att ni lidit tillräckligt.

Idag är en tung dag. Förlorade, eller snarare valde bort min bästa vän idag. Han har varit vid min sida sedan jag gick i fjärde klass. Minns första gången vi sågs. Detta var bakom ett garage på Berghem invid skolan. Vi hade gömt oss där för att ingen från skolgården skulle se oss. Vi träffades där sen i början, men sen följde han mig även hem, men fick aldrig va med inne om morsan skulle hitta han och se vem jag va med.

Våren vänskap växte med åren och när jag var runt 15 år vågade jag visa mamma och pappa honom och tyvärr accepterade dom han också. Nu var det inte deras fel att vi hade blitt bästisar men det hade kanske blivit skilsmässa tidigare om dom hade vart hårdare.

Från 20-årsåldern har jag då och då försökt säga upp bekantskapen med han. Men det har hela tiden blivit att efter några timmar bara har jag skrikit efter honom. Vi har haft stadig kontakt hela livet. Vi har mötts runt tjugo, ja jag sa tjugo ggr / dag. Otroligt va?

Värst är nu sista året. Jag har f..n inte kunnat va utan honom eller han mig. Vi har mötts allt från 20 till 40 ggr / dag. Fattar inte varför, men han håller på att förgöra mig. Samtidigt som han alltid funnits där som vän. Ett stöd jag alltid trott jag kunde lita på. Som lyssnat när man grubblat, som lugnat när man vart ledsen, som alltid fått mig att ordna pengar till han oavsett dag i månaden. Vid groggen och efter maten och till kaffet har vi älskat varandra extra mycket. Vilken polare va!

Men nu håller kompisen på att förgöra mig. Inte bara jag lider utan även min omgivning. Men efter över 30 år är det inte så lätt att bara säga Adjö. Så va f..n gjorde jag…

I morse när jag vaknade smög jag mig in i köket. Grabbade runt hans hals och vred den tills den gick av. Han reagerade aldrig då jag förberett detta länge med min läkare och hans team. La resterna av han tillsammans med hans boplats i soporna. Må han brinna i helvetet tänkte jag. Mig ska du aldrig få lura igen….. Hoppas jag….

Det va min start idag…. Saknar han redan!!!!!!!!

3 kommentarer

  1. Många vinster

    Har varit rökfri i 4 1/2 år så det går lite tufft i början kanske men viljan att vara en god förebild för barnen och att hälsan blir bättre är gott nog Sen Vem vill kyssa en askkopp 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.