Svettas

Är det detta som kallas abstinens? Börjar förstå vad knarkare går igenom då dom ska avtändas medan kroppen ropar på gifter.

Låg mycket av dagen igår då köket bara lockar till att röka. Äldsta pojken Nicke, va förbi och rotade igenom skåparna efter gömda eller ’glömda’ pinnar. Hittade några stycken gjorde han;-) Men det gick bra iaf igår. Somnade vid midnatt men vaknade redan vid 01 inatt. Frös, värk, feberskakningar, illamående, ja allt man kan få tror jag. Varade ända till lunch idag varför det bara blitt en timmas sömn. Känns lite bättre nu, men något bråkar i kroppen. Men jag har klarat en dag och snart två. Fattar ni. Från 40 till 0 cig på en gång. Hur har man kunnat göra det mot sig själv.

Missat att berätta att början på veckan vart kanon på ungdomscafét. Mycket barn som vanligt. Skolan va där och framförde teater varför vi inte kunde ha någon fys aktivitet, men vi hade kul ändå. Kul att se lite föräldrar komma också.

Träffat ett brudpar också som jag ska viga och planerat det lite. Underbara människor.

Norrlandsoperan hade jag möte med vilket gick jättebra. Ni måste kolla va som händer där i Maj på MADE Festivalen. Snacka om mycket häftigt. Blandade kulturer, musik och massor för barn och vuxna. Kan inte avslöja allt, men gillar du bilar och musik och även har barn måste du bara dit.

Ligger i sängen och spanar lite på TV blandat med ’bilar’ på nätet. Mer jänkare ska till klubben så jag må söka lite…

Ska försöka få lite luft efter en skön dusch, sen blire godis, godis och mera godis. Måste ha då mina planer för kvällen endast handlar om en säng och filmer. För tidigt att sätta sig i köket:-)

Önskar alla läsare en fin dag.
//BP

3 kommentarer

  1. Markus

    Även om det är sjukt jobbigt i början är det en stor belöning du får när kroppen mår bra utan cigaretterna. 🙂 Good work!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.