Fredag

Känner mig låg idag. Lite sömn vart det inatt å. Tredje dagen nu utan sin gamle vän, men det går. Har inte ens vart nära att smaka ett bloss. Ska ta mig ut sen och få lite luft. Ett möte på stan i eftermiddag sen får vi se vart helgen tar en.

Önskar alla en trevlig dag och helg.
//BP

3 kommentarer

  1. Mare

    Suget går över! Du har en bra inställning – att sluta röka är att göra slut med en dålig kompis! det går och med tiden kommer du att känna dig befriad. Min strategi var att nonchalera denna f.d. Inte prata om eller tänka så mkt överhuvudtaget på ciggen, det var som att jag drog ett streck över vad som varit och stängde dörren. Det är nu 15 år sedan … har sedan dess inte hållit i en cigg … och skulle aldrig våga ta ett bloss för rädslan att åka dit. Så kämpa på. Du kommer att bli rikligt belönad!

  2. Ersbodabo och mamma

    Har själv lyckats vara rökfri sen -94 rökte två paket om dan och slutade tvärt har inte rökt en enda cigg sen dess så det går..så kämpa på…men vet hur tufft det är..och vill tacka än en gång för all tid ni lägger ner på alla ungar ..Tack för att ni finns…Kram på dej ..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.