Ungar och Chips

Onyttigt men lugnande…

Vet att det inte är det bästa för våra små, men va gör man. Hade stängt stora hallen på Folkets hus en kväll. Nöden har ingen lag då. Nästan 80 ungar skulle samsas i caféet med oss 6 vuxna denna kväll.

Flickorna på Godishuset på Mariedal kom till undsättning och bjöd oss på närmare 30-40 påsar chips!!! Tack till er! Och hör och häpna. Chipset, filmen och diverse sällskapspel gjorde susen. En underbart skön myskväll med 80 ungar åldrarna 8-16år och massa onyttigt chips;-) Så nu föräldrar vet ni vem som va skyldig till att ungarna inte ville ha kvällsfika denna kväll;-)och att chips fungerar då barnen har massa kompisar hemma, typ upp till 80st iaf:-)

//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.