Vilken kväll

BpJaha, va hette dom nu? Två av kvällens besökare som va där och hade kul. Sofia och ???hmm, förlåt, farbror BP har glömt igen;-)

ca 50 barn hade vi på 3 vuxna. Tur är att Ersbodas barn och ungdomar är lätta att göra med och sköter sig bra. Åldrar ikväll va mellan 10-16. Massa kul i stora hallen. Soc och fritidsgården va på besök och visade oss sitt stöd och gav oss mer kunskap. Känns bra att veta att det finns bra backup om det skulle behövas någon kväll.

I övrigt har dagen vart ganska bra, Lite trött och mycket röksugen kan man sammanfatta den. Inte ett bloss idag heller. Har smygbörjat banta lite. Känns tungt och har inte hittat motivationen ännu. Kollade på en motioncykel idag som kompliment till TVn. Jösses säger jag bara. Bara att kliva upp på den..suck.. Nja, får se om det inte blir att lägga pengarna på ny broms servo till bilen ist;-)

Nu står han här igen vid sängen med sitt varma leende Herr Blund med handen i Pickesandpåsen. Måste sluta och krypa ner. God natt till er alla.

Cruising in the night…. //BP

En kommentar

  1. Maja

    Det är bara att hänga med på nån hundpromenad om du vill! Ut i friska luften… och försök att dra med min Micke också! =)

    /http://majaspearls.webs.com/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.