Jag fotomodell?

Vilken dag det vart igår. Fullt upp från morgonen med möten och andra måsten.

Finalen på dagen va då jag hade premiär som fotomodell nere på stan. Ett jobb som handlade om subkulturer mot varandra på något vis. Företaget bakom ville ha mig och en tjusig donna vid olika bilar för plåtning. Dom hade verkligen hittat en söt tjej och nog vart det kontraster alltid med mig bredvid. Jessika James hette hon om någon undrar och va en given modell för jobbet.

Skrattade mest hela kvällen då vi hade jäkligt trevligt. Kul att reta modelltösen också som är en väl etablerad modell och kan detta. Hon fick uppmanas hela tiden om positioner, vilket en annan snabbt retade henne för. En annan har ju en naturlig läggning och behövde aldrig ’rättas’ till.

Alltså, OJ va jag snackar skit idag..skratt.. Kul hade vi och ska bli spännande att se resultatet senare.. Om man vågar.. Och du ’Jessie’ James gjorde ett kanonjobb i kvällskylan.

Nu skiner solen och här sitter jag. Trött som vanligt då John Blund blandat ut sin pickesand med något annat pulver tror jag, för min sömn lyser då med sin frånvaro ännu. Nu ska det enligt läkaren bero på min medicin mot rökningen och då tycker jag det är värt att va lite seg, eller segare än vanligt.

Ser med mycket stor positivism fram mot sommaren och hösten och nästa år då mycket roligt och många positiva saker radats upp både för mig personligen och klubben.

Nu ska jag ta frukostdisken och sen rasta Hugin innan kaffekoppen sväljs och jag far ut i solen medan den finns kvar.

Önskar er alla en härlig dag.

En kommentar

  1. Jessie James

    Fick länkat blogg inlägget på en gång när jag kom in på msn idag!

    Nu får vi hoppas att det blir bra bilder. Men det tror jag nog 😀
    Oskar är en riktigt duktig fotograf och med så snygga modeller kan det juh aldrig gå fel!

    Ha en toppen dag! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.