Sen kväll igen

Leo tror jagJag och Mats har sökt oss till skuggan då vi va helt slut av allt ”fluktande” på lättklädda damer i somras.

Haft en okej dag och kväll faktiskt. Inte hänt så mycket. Va i garaget någon timme ikväll sen kaffebesök hos några vänner. Har två barn hemma ikväll också:-) Alltid lika kul.

Mats från Köping ringde för en stund sedan. Tobbe hade krupit ner och så också Linda. Han passade på så vi fick snacka lite ’brudar’ så här killar emellan;-) Mats ville komma upp ett par dagar och Tobbe också. Ska kolla om det passar oss alla i vår här, men annars ska dom båda iaf med på vår semester har jag lovat. Power i Västerås lovade jag Mats att få va chaffis. Han har inte mycket kvar på körkortet nu.

Är lite nyfiken på hur bilderna i magazinet ser ut som jag och Jessie poserade för igår. Jag föreslog att nästa gång vi ska jobba ihop vill jag ha snäv rosa dräkt och kaninöron då vi ligger på huven. Tidningen släpps visst imorgon.

Nej nu kurrar det i magen. Måste nog hoppa ur bingen och ta mig något innan jag lägger mina armar runt Delfi och somnar.

Sov gott ni alla..

//BP

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.