Cadillac och Vår med oljepölar!

Ja vad kan man annat ha för sig nu. Läckande packningar i styrväxeln, läckande bromsservo och det sista, en tryggt sovande bränslepump som inte ville upp ur sin vintervila.. Men tur det är vår, och glädjen med att få höra alla vinkeljärn ute på gatorna igen får en att blunda för små vårblessyerer. Finns så mycket positivt att se fram emot nu så…

Haft en del spring i garaget de senaste dagarna med skruvande vänner och min pojk Nicke under intro. Själv håller jag mig bakom då kroppen känns som en utslut och mörbultad späcksäck just nu. Nu rullar alla bilar i det närmaste igen. Har potat med Vanen i helgen och tömt den på en halvtank m ett leende. Går som en klocka den med nu efter lite översyn.

Helgen har vart lugn. Fick hem två av mina små ikväll, den tredje kommer med feber imorgonbitti, men han lät rätt pigg ändå. Så imorgon ska här läggas memory, teckna raggarbilar och kanske besöka Kärnan för en provsmak på deras Buffé.

Ersboda Folketshus imorgon kväll öpnnar ju 18, men får se om jag själv hinner dit. Har ett viktigt möte med BRÅ imorgon kväll då vi ska ut och vara trygghet och stöd för våra unga i city i sommar. Ser fram emot vårt första nattvandrarpass, och vi hade turen att få gå i city under Yranhelgen:-) Gissar att många är unga är ute då, så jag hoppas alla föräldrar planerar in att besöka Kajen den helgen med.

Nej, nu mäste min kagge få en nattmacka och späcksäcken lite vila efter en dag i solen.

Sov gott!

//BP

En kommentar

  1. Jessie James

    Ja jag har också bara fått massa positiv feedback på bilderna 🙂
    Jag tycker helt klart att det var snyggt gjort! Mer bilar i city =)

    Nu får vi hoppas på att det blir super bra sommar så att man kan ut och åka lite. Killen köpte en superduke igår så det blir nog att åka lite motorcykel också. Även om det går nästan lite för fort för min smak ibland 🙂

    Ha en bra vecka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.