Kärnan på Ersboda

Numera är kioskdelen borta tyvärr, men lyftet för Kärnan vart ändå ett faktum.
Jag är övertygad om att det kommer att synas mycket krom och vinkeljärn där i sommar då han funderar på ett rejält raggarmål på menyn;-)

Va kan man säga. Äntligen etfer månader av renovering och planering är mina goda vänner klara. Känner mig delaktig i förändringen då de flesta i min familj bidragit till något av förvandlingen från enkel pizzeria till ljus trevlig restuarang.
I 20 år har den stått där relativt oförändrad.

Imorgon inviger Kärnan sin nya lunch och middags buffé, salladsbuffé i nya lokaler med väl satta rabatter och självklart med barnen i tankarna han med;-) Ta med familjen och gör ett besök. Det ska då jag och mina vänner.

Lycka till på Premiären Khostvi och Diar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.